Onze partner

Vaar mee over de Maas en de Lek

Vaar mee met het sfeervolle passagiersschip Nehalennia, waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de Nieuwe Maas en de Lek wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer 1 uur varen wordt er afgemeerd bij Kinderdijk, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer 1,5 tot 2 uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Het schip Nehalennia

Op het hoofddek bevindt zich in het voorschip de "Drusus" - salon gescheiden door de dubbele "Walhalla" bar van de grote "Julius Civilus" - salon compleet met dansvloer, uitlopend tot het achterdek.

Het bovendek wordt beheerst door de panoramische "Caesar" - loge met een aangrenzend ruim zonnedek. Ruime dubbellopenslaande deuren geven (ook voor rolstoelen) geen belemmering tot toegang naar de dekken. Toiletgroepen in het benedenschip (ook invalidentoilet) completeren de passagiers - accommodatie. Een krachtige dieselmotor geeft het schip een kruissnelheid van ongeveer 10 knopen terwijl een moderne "jetstream" boegschroef het manoeuvreren tot in de kleinste havens mogelijk maakt. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 7 meter heeft het m.p.s. Nehalennia een maximale capaciteit van 200 gasten. Maximale binnenzitcapaciteit 115 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 70 personen.

Vanuit het stuurhuis op de "Caesar" - loge heeft de maritieme staf een ruim overzicht over het gehele schip. Een 220 V wisselspanning - generator geeft ononderbroken voeding voor eventuele gevoelige computerapparatuur. "Los van de wal" kan men toch communicatie onderhouden met iedere mogelijke bestemming door middel van boordtelefoon en marifoon.

Het partyschip Nehalennia is herbouwd en vaart onder goedkeuring van de Nederlandse Scheepvaartinspectie.

Varen met uw eigen gezelschap

Aan boord van het schip Nehalennia zijn ruime mogelijkheden voor feesten en muziekevenementen. U bent van harte welkom voor een besloten feest, natuurlijk afgestemd op uw specifieke wensen. Er zijn vele culinaire mogelijkheden aan boord. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een alternatieve vaarroute bij nacht. Een muziekband, passend bij uw evenement, behoort eveneens tot de mogelijkheden. U kunt al reserveren vanaf 50 personen tot een maximum van 200 personen. Maximale binnenzitcapaciteit 115 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 70 personen.

Culinaire faciliteiten

Catering aan boord is ook mogelijk vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld mogelijkheid voor verschillende koffietafels, lunches, buffetten, indonesische buffetten, barbecue of luxe borrelhapjes.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. busdeals informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van busdeals en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

busdeals maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405850

Waarom bij ons boeken?

8+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.